OUR BLOG

08 nov 2017

EGET RAMMEVÆRKSTED

Vi har siden 2004 haft eget rammeværksted. I 2016 flyttede rammeværkstedet i nye moderne lokaler. Hvert år rammer værkstedet ca. 4.000 kunstværker ind, det svarer til ca. 20 om dagen.

Vi har faste medarbejdere der er beskæftiget på rammeværkstedet, men flere af vore medarbejdere og sælgere er uddannet til at kunne foretage indramninger. Vi kan derfor skifte en ramme i weekenden, hvis der er behov herfor.

Vi køber rammelisterne i 3 meters længder fra udlandet. Herefter saver vi dem op i de mål et kunstværk skal have og samler dem igen på en computerbaseret rammesamler. Til allersidst bliver rammen og maleriet monteret manuelt.

Med eget rammeværksted sikrer vi, at kvalitet på vores indramninger er helt i top, og har aldrig flaskehalse på grund af indramningen.

glennkjaer007