KUNST PÅ ARBEJDSPLADSEN
- meget mere end kunstudsmykning

Kunst På Arbejdspladsen er en del af Midtjyllands Kunst Center – Europas største Galleri. Vi har et tæt samarbejde med over 120 kunstnere hvoraf 45 af disse kommer fra Europa, men alle 5 verdensdele er repræsenteret.

Kunst På Arbejdspladsen er en god investering i virksomhedsmiljøet og medarbejdertrivsel og sender kunder et signal om jeres virksomhedskultur.

En kultur som er tilført en dynamisk dimension, kilde til inspiration, dialog og vidensdeling blandt medarbejdere.

Kunst På Arbejdspladsen bidrager ligeledes til udbredelsen af kendskabet til moderne samtidskunst i såvel vante omgivelser, som ved indretning af nye lokaler.

Når du laver en lejeaftale med Kunst På Arbejdspladsen, kommer vi i din virksomhed hver tredje måned og hænger en ny udstilling op af professionelle og anerkendte billedkunstnere.

Sammen med udstillingen  får du brochure om galleriet og om den kunstner der udstiller. Du modtager gratis kunstbøger og kunstpostkort.

Alle kunstværker er rammet ind i en eksklusiv sort svæveramme. På siden af rammen er angivelse af størrelser og priser.

Kunst rækker således langt ud over blot æstetik
 den gør mere, end blot at pynte i klassisk forstand”

KUN PROFESSIONELLE
OG ANERKENDTE

KUNSTNERE

Den æstetiske oplevelse skal følges med en tankevækkende fascination for at et maleri bliver ved med at være interessant. Som i dette maleri af Øssur Mohr hvor farverne på en gang er harmoniske og kontrastfulde, og hvor kanterne er skarpe på de utydelige konturer. Som et minde om en udsigt fra et fjeld langt herfra.

EN DEL AF
Midtjyllands Kunst Center

Habsø Erhverv – Kunst På Arbejdspladsen er en del af Midtjyllands Kunst Center – Europas største galleri. Vi har specialiseret os i moderne samtidskunst fra det meste af verden, men har særligt fokus på vores danske og europæiske kunstnere.

I Midtjyllands Kunst Center finder man 80 billedkunstnere og 40 kunsthåndværkere. 45 af disse kunstnere kommer fra udlandet. En sådan størrelse og sammensætning af professionelle og anderkendte kunstnere finder man ingen andre steder i Europa.

Kunstcentret råder over mere end 8.000 kunstværker til en samlet værdi af 100 millioner. 2.000 af kunstværkerne er skulpturer og 6.000 er malerier, hvor Kunst På Arbejdspladsen råder over 2.880. Kunstcentret har 1.350 m2 udstillingslokaler og 1.200 m2 lager- og depotrum. Vi har 40 medarbejdere ansat til at klare alle de mange forskellige opgaver.

Habsø Erhverv – Kunst På Arbejdspladsen har samlet 48 af  de dygtigste billedkunstnere og deres meget inspirerende værker, som egner sig fortrinlig til at skabe en positiv og seriøs stemning på arbejdspladsen.