KUNSTEN AT KOMME HURTIGT IGANG

Kunst skal opleves overalt. På museer, gallerier og i udstillinger. Og i hjemmet og på  arbejdspladsen i hverdagen.  Vi har derfor udviklet Kunst På Arbejdspladsen, et rullende galleri, som giver kunsten et dynamisk liv i virksomheder over hele landet.

Vi tilbyder virksomheder en abonnementsordning, hvor i får en ny kunstudstilling med op til 10 værker, i jeres egne lokaler. Vi udskifter værkerne hver tredje måned.

Kunstværkerne er nøje udvalgte, moderne og professionelt og har typisk en værdi mellem 75.000 og 150.000.

Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med transport, ophængning, udskiftning, brochurer og forsikring. Virksomheden skal blot nyde kunstudstillingen.

Efter leveringen af kunstudstillingen modtager virksomheden en mail hvor udstillingen er vist med fotos, titler, størrelser og priser.

GAVEKORT får dig
tættere på kunsten

Hos Habsø Erhverv – Kunst På Arbejdspladsen og i Midtjyllands Kunst Center vil vi gerne give alle mulighed for at får kunsten ind i hverdagen.

Det er derfor, vi laver skiftende udstillinger til arbejdspladser, og giver et gavekort på 3.000 kr. til køb af maleri hver gang vi skifter en udstilling i din virksomhed.

Gavekort kan samles til et større indkøb, eller deles i mindre til brug ved receptioner, jubilæer eller som medarbejder gaver.

BLOT 1.333 KR. PR MÅNED

Få kunst af anerkendte og professionelle kunstnere i din virksomhed uden høje etableringsomkostninger.
Vi søger for alt det praktiske.

48 UDVALGTE BILLEDKUNSTNERE

Vi har et tæt samarbejde med over 120 kunstnere fra ind- og udland. Vi har nøje udvalgt 48 af disse kunstnere til at udstille i Kunst På Arbejdspladsen. Dem har vi samlet i en flot kunstmappe som alle virksomheder modtager.

75.000 – 150.000 PR. UDSTILLING

Vi har mere end 20 års erfaring i kunstbranchen. Det sikrer dig kunst af høj kvalitet i hver eneste udstilling – der varierer mellem 75.000 og 150.000 kr.

2.880 KUNSTVÆRKER

Vi bruger ca. 2.500 værker og råder over tilsvarende. Med 48 billedkunstnere vil du først opleve samme udstilling om 12 år. Der er alle værkerne solgte, og udskiftet med nye. Vi bruger ingen anstødelige værker – kunstudstillingerne skal kunne hænge overalt.

ALL RISK FORSIKRING

Habsø Erhverv – Kunst På Arbejdspladsen har forsikret alle kunstværker i vore  kunstudstillinger. Du løber derfor ingen risiko ved at have værkerne hængende.

252 FORSKELLIGE VIRKSOMHEDER

Har allerede valgt Kunst På Arbejdspladsen som leverandør af deres kunst til virksomhed. Vi levere til hele det brofaste Danmark og håndterer alt det  praktiske, så I skal bare nyde kunstværkerne.


Bestil kunst her

TILMELD NYHEDSBREV